unnslipp kjas og mas og kjør stille – areffa Camp-sykkelopplevelsen

I det raske tempoet i det moderne urbane livet ønsker flere og flere mennesker å unnslippe byens kjas og mas for en stund, finne en rolig friluftsverden og tilbringe kvalitetstid med familie og venner. Camping, som en slags nær naturen, avslappende aktiviteter, av flere og flere mennesker elsker. Enten det er skog, innsjø, dal, strand, kan camping gi folk en annen opplevelse og følelse. Det er ikke bare en enkel utendørsaktivitet, men også et valg av livsstil, en lengsel etter naturen og jakten på frihet.

Imidlertidutendørs campingaktiviteter er ofte ledsaget av tungt utstyr og godshåndtering, som ikke bare tester den fysiske styrken til camperne, men også i stor grad påvirker moroa ved camping. For å gjøre camping enda morsommere har vi introdusert en bobil. Dens unike ytelse og praktiske design gjør den til et nyttig verktøy for camping utendørs. I dag vil jeg dele opplevelsen i detalj, som campingvenner kanskje vil ta en titt!

bilde1

Areffa-bobilen

har en sammenleggbar design som tar bare ett sekund å brette ut og lagre. Operasjonen er veldig enkel og krever ikke kjedelige trinn. Kroppen har også et håndtak for enkel tilgang i bagasjerommet.

bilde 2
bilde 3

Størrelsen etter utvidelse er 66x25x5,5cm, plassen er veldig stor, kan romme mange ting.

Campingbilen veier ca. 3,25 kg, som allerede er lett sammenlignet med mange lignende produkter på markedet.

bilde 4
bilde5

Tauing er veldig lett, enten det er en flat vei, eller ulendt underlag på gresset, går det veldig jevnt og jevnt.

Rammedelen vedtar aluminiumslegeringsbrakett, den maksimale bæreevnen kan nå 150 kg. Stoffet inne i bilen er vevd Oxford-duk med høy tetthet, slitesterk, vanntett og rivebestandig, og kan demonteres, veldig lett å rengjøre.

bilde 6
bilde 7

Denne campingbilen er utstyrt med universalhjul, 16 lagre, lite hjuldesign, veldig lett å trekke, tåler ikke bare trykk og støt, men holder også jevn kjøring i vanskelig terreng. Enten det er ulendte fjellveier eller myke strender, er det lett å takle.

Samlet settAreffa bobiler ikke bare lett, men også behagelig å bruke. Hvis du også liker camping eller andre utendørsaktiviteter, er en en-natts elektrisk campingbil absolutt verdt å prøve. Det vil gjøre campingturen din mer avslappet og hyggelig, men også gi mer bekvemmelighet, kan interesserte venner ønsker å vite.


Innleggstid: 10. august 2024
  • facebook
  • linkedin
  • twitter
  • youtube